ons atelier

Atelier de Bruijn, goudsmid met winkel in Hulst, heeft een mooie collectie sieraden. Vanwege de opheffing begin februari 2019 moet alles weg en kun je leuke koopjes doen! Nu nog meer korting!

Eigen ontwerp

Een gouden of zilveren sieraad is een deel van uw persoonlijkheid. Wilt u een persoonlijke touch meegeven aan een bestaand juweel? Of een uniek ontwerp? Goudsmid - Atelier de Bruijn realiseert het graag voor u. Onder de noemer van de Gerardus Collectie. Er vindt altijd eerst een persoonlijk gesprek plaats met ontwerper Ger de Bruijn. In een gemoedelijke sfeer en met het atelier zichtbaar in de winkel, maakt Ger de Bruijn, met moderne CAD technieken, een ontwerp. Uiteraard helemaal volgens uw wensen. Woon je nou ver van Zeeuws Vlaanderen, maak er dan een dagje uit van. Hulst is een leuk Vestingstadje, waar je makkelijk de dag door kunt brengen met een beetje shoppen, terrasje pikken of lekker lunchen. Het ligt op een half uur van Antwerpen, dus ook daarmee makkelijk te combineren. 

Vervaardiging eigen atelier

De ontwerpen zijn fotorealistisch en het sieraad wordt vervaardigd in eigen atelier. Dit gebeurt meestal nog met de hand, maar kan ook eerst, indien het om een complexe opdracht gaat, 3 dimensionaal in was geprint of gefreesd worden. Hierna wordt het gegoten en met de hand afgewerkt. Vrijwel alles is mogelijk dankzij de unieke 3D-technieken van goudsmid - Atelier de Bruijn. Ook uw droom. Uiteraard kan Atelier de Bruijn alle benodigde materialen, o.a. goud en diamant, leveren.

Oud goud inwisselen?

Heeft u zelf oude gouden sieraden? Gebruik deze dan om er een nieuw sieraad van te laten maken. Het wordt omgesmolten of veranderd tot een nieuw gouden of witgouden sieraad. Een nóg persoonlijker juweel!

Reparaties  

Bij Atelier de Bruijn kunt u ook terecht voor allerlei soorten reparaties en restauraties van sieraden. Horlogereparaties worden uitgevoerd door een kundig horlogereparatie-atelier.

Atelier de Bruijn 1